pMiTE
Magyar Internet Társaság
egyéni és pártoló tagság
jelentkezési lap
Hungary Chapter - Join Us!


ESEMÉNY
Események, programok
kapcsolódási pontok
Events & Links


DOKTÁR
Dokumentumok
lista archivumok
The Chapter Archives


ISOC
Tematikus kapcsolódás az
ISOC oldalaihoz
Interestings on ISOC PagesMagyar Internet Társaság

1395 Budapest 62. Pf. 408
1132 Budapest
Victor Hugo utca 18-22.

Tel: (+36) 1 349 7987
Tel: (+36) 1 450 3071
Fax: (+36) 1 270 9650

http://www.isoc-hu.hu


Mainpage-head.gif

sarga.jpg (14k)

        

  
...a MiTE hírei  
információk érdeklődőknek  
jelentkezés módja
  

    Beköszöntő

Tisztelt Hölgyem, Uram!

   Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Internet Társaság (MiTE) - mely immár nyolcadik éve működik, mint az Internet Society (ISOC) magyarországi tagozata - 2004-től az ISOC vezetősége (Board of Trustees) által hivatalosan is bejegyzett ISOC-ECC (European Chapters Coordination Council) teljes jogú tagjaként folytatja működését.

   Az Internet Society - a mintegy 150 országot képviselő több ezer intézmény és több tízezer egyéni tag non-profit nemzetközi szervezete - az Internet világhálózat töretlen fejlődésének vezető globális támogatója és elősegítője. E missziójának keretében az ISOC eminens képviselője és szószólója az Internet szabdságának és demokratikus működésének, a név és címkiosztás függetlenségének és semlegességének, erkölcsi és anyagi támogatója az Internet szabványok kidolgozásának, tevékeny résztvevője az Internettel kapcsolatos információk széleskörű terjesztésének, konferenciák és szakmai fórumok szervezésének, és nem utolsó sorban a digitális szakadékok fokozatos felszámolásának.

   A Magyar Internet Társaság Egyesület, mint az ISOC magyar tagozata (Hungary Chapter) a világ többi - ma már közel kétszáz - nemzeti és régionális Chapter-jéhez hasonlóan helyi szinten igyekszik az Internet Society céljainak érvényesítésére. E feladatkörben a MiTE 1997-ben történt megalakulása óta támaszkodik a hazai Internet tagság (a szervezeti és egyéni tagok) támogató közreműködésére, egyúttal aktív résztvevője az ISOC tevékenységébe vágó hazai rendezvények szervezésének.

   Alapszabályunk lehetővé teszi intézményi pártoló tagok felvételét is a társaságba azzal a céllal, hogy a MiTE működése fenntartható legyen, és egy igazi független szakmai szervezet jőjjön létre. Emiatt a pártoló tagdíjat igen alacsony összegben állapítottuk meg. A szerény költségvetés bevételi oldalát a mintegy 30 egyéni tag évente 1.000 Ft-ot jelentő tagdíja és a közel tíz szervezeti (pártoló) tag évente 20.000 Ft-os összeget jelentő hozzájárulása jelenti.    Az egyesület alapszabálya

  • A társaság céljainak és működési feltételeinek megismerésére az alapszabály elolvasását ajánljuk.

    A választott tisztsegviselők


    Jelentkezés egyéni tagként


    Jelentkezés pártoló tagként    Kapcsolódás társszervezetek oldalaihoz


HOME

[MiTE]  [ESEMÉNY]  [DOKTÁR]  [ISOC]
[Beköszöntő]  [Alapszabály]  [Tisztségviselők]  [Belépési nyilatkozat]  [Társoldalak]


Copyright © Magyar Internet Társaság - Minden jog fenntartva.
Utolsó módosítás - Last modify:
Észrevételek, javaslatok - Notices are welcome to
webmaster@isoc-hu.hu